post

Ochutnejte naší vynikající kávu. Například Persona caffé, kterou si necháváme pražit přímo pro nás. Nebo můžete zkusit například slavnou cibetkovou kávu.

    • Festival kávy

      Káva pro nás přímo pražená

    • Persona caffé

      35

      Tato skvělá káva pražená přímo pro nás je směsí čtyř druhů odrůdy Arabica z Brazílie, Kostariky, Keni a Etiopie. Doplňuje ji deset procent indické Robusty. Naše espresso je plného těla s výrazným marcipánovým chuťovým profilem, který ještě umocňuje hořká čokoláda.

    • Kopi Luwak

      160

      Cibetková velice vzácná káva z Indonésie kde kopi znamená káva a luwak je cibetka. Získává se z trusu těchto kunovitých šelem. Samotná zrna jsou jím pouze fermentována. Tím ztratí původní hořkost a po vyloupání a pražení získávají zvláštní jemnou chuť a příjemné aroma.

    • Jamaica blue mountain

      95

      Patří mezi nejkvalitnější kávy na světě. Je pěstována na Blue Mountains na Jamaice ve výšce od 1800 do 2000 metrů nad mořem. Tato káva je nezaměnitelná s plným tělem aroma a vyváženou nízkou kyselostí.

    • Colombia Medellin

      55

      Jednodruhová káva jejíž název hovoří za vše. Káva je sklízena v polohách od 2100 m nad mořem, na nejlepších kolumbijských plantážích. Je nejrozšířenější díky své obzvlášť sladké chuti.

    • Barbera

      55

      Produkt jedné z nejstarších pražíren v Itálii. Káva je pražena v Messině na Sicílii podle 142 let starého receptu typickým jihoitalským způsobem pražení. Tato káva je směsí vynikajících guatemalských a indických arabic.

    • Brasil Santos

      55

      Delikátní káva se smetanovou chutí s jemným nádechem čokolády a vyváženým aroma ideální pro snídani. Z druhů které se v Brazílii pěstují, je Santos ta nejcennější.

    • Kenya

      55

      Silná a aromatická káva, díky výrazné chuti je velmi vhodná po jídle. Je pěstovaná ve stínu banánovníků na terasách, které lemují úbočí hor ve 2000 metrech nad mořem.

    • Organic biologica

      55

      Tato káva je výběrem nejlepší jakosti. Arabica pocházející výhradně z plantáží, kde ji pěstují přírodním způsobem biometodami bez použití chemických hnojiv.